Kraljica Elzabeth II: Meghan ne može dobiti sve što poželi

Piše: Redakcija

Kraljica Elizabeth II razgovarala je nedavno sa mladim princom Harryjem uputivši mu tom prilikom oštre kritike na račun njegove “izbirljive” mlade, Mehgan Markle. Kraljica je upozorila Harryja da su prohtjevi njegove buduće supruge postali problematični obzirom da buduća supruga mladog princa želi posebno ukrašenu krunu sa dragim kamenom zelene boje koji nije karakterističan za krune koje su prije nje nosile princeze tokm vjenčanja.

Kraljici je posebno zasmetao kamen zelene boji koji je porijeklom iz Rusije, a mladom princu se obratila rekavši mu kako će Meghan nositi krunu koju joj ona da. Kraljici je zasmetao i veo koji Meghan želi nositi na vjenčanju, budući da joj je ovo drugi brak.

Princ Harry očigledno je “slab” na prohtjeve svoje buduće supruge pa je prema informacijama koje dolaze sa kraljevskog dvora, nedavno imao mnogo toga za reći osoblju koje se brine o Meghan. Navodno je Harry bio jako ljut zbog komentara koji kruže na dvoru, zbog čega je poručio svima da “ono što Meghan želi, Meghan i dobije”, što je ubzo došlo do kraljice koja je mladog princa pozvala na razgovor u četiri oka. Nakon nimalo prijatnog razgovora, Harry se povukao, a kraljica je još jednom pokazala ko je glavni na dvoru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti