Suze za kraj: Adriana Lima plakala na reviji Victoria’s Secret

Piše: Redakcija

Poznata manekenka Adriana Lima pojavila se posljednji put na reviji “Victoria’s Secreta”, poznatog modnog brenda koji joj je donio planetarnu slavu. Ona je putem Instagrama objavila kratak video koji sadrži najzanimljivije trenutke koje je manekenka provela na pisti radeći za ovu poznatu modnu kuću.

-Draga Victoria, hvala ti što si mi pokazala svijet, podijelila svoje tajne i, najvažnije, nisi mi samo dala krila već si me naučila letjeti- napisala je Lima u emotivnoj porucici.

Limi je ovo bila devetnaesta revija koju je uradila za poznati brend, propustivši tako samo jednu reviju i to zbog rođenja kćerke. Nakon što je posljednji put izašla na scenu, publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom što je prelijepoj Limai natjeralo suze na lice. Nakon toga, njoj su se na sceni pridružile i ostale manekenke pruživši joj veliku podršku.

https://www.instagram.com/p/Bp9OyuZgjso/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti