Demi Moore ima novu ljubav: U vezi sa stilistkinjom iz Beograda

Piše: Redakcija

Slavna glumica Demi Moore već duže vremena nalazi se u ljubavnoj vezi sa poznatom stilistkinjom iz Beograda. Glumica je posljednjih sedmica nekoliko puta viđena u društvu mlade stilistkinje Maše Mandžuke, a prema nekim informacijama njih dvije zajedno se brinu o dvogodišnjoj Mašinoj kćerkici Rumi. Američki tabloidi navode kako su Demi i Maša već dvije godine zajedno ali su dugo vremena uspijevali sakriti svoju vezu od očiju javnosti. Navodno je Demi u svom automobilu postavila sjedalicu za Mašinu dvogodišnju kćerku, a isti izvori navode kako je Maša tokom Božića provela nekoliko dana zajedno sa Demi, njenim kćerkama i njenim bivšim suprugom Bruceom Willisom.

https://www.instagram.com/p/Bp5btokl_ss/

Mediji u Srbiji pisali su kako su u avgustu prošle godine Maša i Demi zajedno sa još nekoliko prijatelja posjetili Beograd gdje su na jednom splavu uživali u provodu do kasno u noć.

-U subotu smo svirali i za Demi Moore na našem splavu. Došla je u većem društvu, a tu se našla i ta njena drugarica Maša. Odlično su bili raspoloženi i ostali su cijelu noć. Mi smo svirali, oni su cijelu noć đuskali– izjavio je tada Toma Panters, član grupe “Black Panthers”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti