Princ William obradovao fanove odgovorivši im na pisma

Piše: Redakcija

Britanska kraljevska porodica veliku pažnju posvećuje svojim poštovaocima pa tako nije rijedak slučaj da ukoliko povodom proslave rođendana ili vjenčanja na kraljevskom dvoru uputite čestitku kraljevskoj porodici, za uzvrat možete da očekujete pismo zahvalnosti. Nedavno su Mehgan i Harry obradovali svoje obožavatelje poslavši im zahvalnicu na čijoj su poleđeni bile ispisane riječi zahvalnosti.

Tako su i oni koji su princu Williamu prije tri mjeseca uputili čestitke povodom 36. rođendana, na svojim adresama pronašli pismo sa čestitkom zahvalnosti, na kojoj se nalazi i portret mladog princa.

Za sve one koji žele u svojim poštanskim sandučićima pronaći pismo sa kraljevskim pečatom, slobodno mogu uputiti čestitke Mehgan Markle povodom trudnoće i tako očekivati da će ih iznenaditi pismo sa kraljevskog dvora.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti