Zašto Meghan nećete nikada vidjeti u haljini Victorije Beckham

Piše: Redakcija


Meghan i princ Harry su jako dobri prijatelji s Victorijom i Davidom Beckhamom, to se odavno zna, a da uživaju u njihovom društvu, potvrdili su prvo kada su ih pozvali u maju na svoje vjenčanje, kao i da im se pridruže na australskoj turneji zbog Invictus igara. Osim toga, navodno upravo bračni par Beckham daju vojvodi i vojvotkinji od Sussexa savjete oko renovacije njihovog doma, a angažirali su i njihovog dizajnera interijera.

Slikovni rezultat za meghan markle and victoria beckham

Meghan je nosila pojedine veste s Victorijinim potpisom, pa su mnogi očekivali da će i na vjenčanju nositi njenu haljinu, ali to se nije dogodilo. Meghan je priznala kako je nikada nećemo vidjeti u haljini s potpisom Victorije Beckham. No, razlog nije da joj se one ne sviđaju, već sasvim drugi.

U vrijeme dok je još mogla davati modne intervjuee, Meghan je progovorila za Glamour o svom ličnom stilu i šta smije, a šta ne smije nositi.

– Napokon sam počela učiti i shvatila sam da iako nešto odlično izgleda na modelu, ne znači da će i meni savršeno pristajati. Naprimjer, obožavam haljine Victorije Beckham, no jednostavno nemam dovoljno dugačak torzo da bi mogla nositi njene modele – izjavila je Meghan. 

Slikovni rezultat za meghan markle before

Meghan prije nego se udala za Harryja

Pročitajte još