George R. R. Martin: Game of Thrones dobija novu junakinju

Piše: Redakcija

Čuveni pisac i tvorac jedne od najpopularnijih serija posljednjih godina “Game of Thrones”, George R.R. Martin saopštio je kako će se u najnovijoj, devetoj sezoni popularne serije pojaviti novo lice. Sa velikim uzbuđenjem Martin je saopštio da je novi član “hrabre družine” mlada glumica Naomi Watts.

-Dugo nisam bio ovako uzbuđen, dobrodošla u Westeros.- izjavio je Martin.

Publika je s oduševljenjem dočekala ovu informaciju mada još uvijek nije poznato kakva će uloga pripasti mladoj glumici. Kako bi dali barem malo nade obožavaocima serije, iz produkcijske kuće HBO otkrili su mali detalj koji je zagolicao maštu brojnih fanova serije. Naomi bi u novom, devetom nastavku serije trebala da glumi lik harizmatičner ličnosti koja pripada visokom sloju društva, a iza sebe krije mračnu tajnu.

View this post on Instagram

Westeros, here I come… #gameon #darksecrets 👀

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Još uvijek nije poznat tačan datum kada će početi emitovanje nove sezone, ali je ipak poznato kako će to biti u prvoj polovini 2019. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti