Nalazi autopsije: Reper greškom pomiješao drogu i lijekove, nije se ubio

Piše: Redakcija

Nakon što je izvršena autopsija stigli su i rezultati kojima se pokazalo da poznati reper Mac Miller nije izvršio samoubistvo već je riječ o nesretnim okolnostima. Naime, nakon analize krvi preminulog muzičara utvrđeno je kako je Mac greškom pomiješao kokain i fentalin sa alkoholom nakon čega je ubrzo nastupila smrt. Miller je svojevremeno proveo šest godina u vezi sa popularnom pjevačicom Arianaom Grande sa kojom je raskinuo vezu početkom godine.

Mac je ove godine objavio album i planirao krenuti na turneju no zbog problema sa narkoticima ubrzo je upao u brojne probleme. Tokom jednog izlaska, Mac je u alkoholisanom stanju i pod uticajem narkotika izazvao saobraćajnu nesreću nakon čega je pokušao pobjeći sa lica mjesta. Njegovi fanovi bili su razočarani jer je reper usljed problema s narkoticima otkazao mnoge koncerte.

View this post on Instagram

country club league committee president

A post shared by Mac (@macmiller) on

Njegova bivša djevojka Ariana Grande nedavno je objavila pjesmu “Thank U, Next” koju je posvetila bivšim ljubavima. Ona je u pjesmi opisala šta joj se sve dešavalo proteklih godina, te zbog čega je odlučila krenuti dalje i iza sebe ostaviti bolna sječanja.

-Mislila sam da ću završiti sa Seanom, ali nismo bili skladni. Napisala sam neke pjesme o Rickyju, sada ih slušam i smijem se. Zamalo sam se i udala, i na Peteu sam mnogo zahvalna. Voljela bih da mogu da kažem “hvala ti” Malcolmu, jer je bio anđeo. Jedan me je naučio ljubavi, jedan strpljenju, a jedan me je naučio bolu- izjavila je popularna pjevačica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti