Glumica Marijana Mikulić promijenila izgled

Piše: Redakcija

Glumica Marijana Mikulić dugo vremena bila je prepoznatljiva kao crnka ili brineta. Ovoj Hercegovki tamna kosa je bila zaštitni znak, ali sada se ipak odlučila za promjenu.

Glumica je novu frizuru, odnosno kratku plavu kosu pokazala na društvenim mrežama, a sinoć se s novom frizurom pojavila i u javnosti.

View this post on Instagram

Jesen mi nije bila osobito draga, nekako mi je pomisao na jesen bila kiša, sivo, tmurno, početak školske godine, sto dana do zime i božićnog, veselog perioda, nikakvog lijepog datuma, blagdana, dana… . A ova jesen, šarena, puna boja, lijepog vremena, u život nam donijela jednu malu vagu, za par dana slavimo i rođendan naše škorpijice, borimo se da ulovimo dah u ovoj trci, ali i ostajemo bez daha od ljepote lišća, vremena, ljubavi, života i svega što nam taj naš život pruža. Pa tko ne bi volio jesen 😅😁😍🍁🏵️🍂💙💙💙 . . #autumn #weloveit #reallifeparenting #walking #talking #carrying #ergobaby #ergobabyhrvatska #autumnwalk #familytime #actress #actresslife #zenamajkaglumica

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

Marijana je u sretnom braku s Josipom Mikulićem, profesorom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Glumica je nedavno rodila i treće dijete, a par ima još dvojicu sinova devetogodišnjeg Ivana i petogodišnjeg Andriju.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti