Potpuni obrt: Nakon rođenja glumac odbija vidjeti kćerku, zatražio test očinstva

Piše: Redakcija

Glumac Owen Wilson šokirao je američku javnost kada se saznalo da nakon što je prije skoro mjesec dana dobio kćerku, odbija da je vidi, a čak je zatražio i da se uradi test očinstva. Wilson je kćerku Lylau dobio sa bivšom djevojkom Varunie Vongsvirates sa kojom je bio u vezi u prekidima posljednjih pet godina. Mediji pišu kako otac malene djevojčice još uvijek nije vidio svoju kćerku, a pojavila se i informacija kako je Wilson čak odbio da podjeli starateljstvo sa njenom majkom.

Iz prethodne dvije veze, Owen ima dvojicu sinova. Tokom 2011. godine Wilson je bio u vezi sa Jade Duell koja mu je rodila sina Roberta. Iako je veza bila prilično ozbiljna, par je raskinuo krajem iste godine. Tri godine nakon toga, Wilson je dobio drugog sina Finna, koji je bio plod ljubavi sa Caroline Lindqvist, no ni ova veza nije dugo potrajala. Iako nije ostao u dobrim odnosima niti sa jednom od majki svojih sinova, Wilson je često u javnosti govorio kako uživa u ulozi oca svojih sinova za koje kaže da su jako vezani.

Obzirom na veoma nepredvidivu narav glumca koji je prethodnih mjeseci s radošću iščekivao rođenje kćerke, nije poznato da li će glumac ipak priznati novorođenu kći, ili će to morati učiniti ukoliko se DNK analizom potvrdi da je on otac malene Lylai.

Pročitajte još