Nakon zdravstvenih problema: Pjevačica Selena Gomez se oporavlja

Piše: Redakcija

Kako piše E!News, poznata pjevačica Selena Gomez završila je s liječenjem i osjeća se bolje. Naime, ona je prošlog mjeseca dva puta hospitalizirana zbog smanjenog nivoa bijelih krvnih zrnaca, što se svakako dovelo u vezu s transplatacijom bubrega s kojom se prije nekoliko mjeseci suočila. No, to nisu bili jedini zdravstveni problemi mlade pjevačice. Kako su prenijeli strani mediji ona se u tom periodu suočila i s napadima panike. Jedni su to povezali sa strahom od otkazivanja bubrega, a drugi s činjenicom da se njen dugogodišnji momak, poznati pjevač Justin Bieber vjenčao sa svojom novom izabranicom. 

No, bez obzira na to šta je uzrok njenih zdravstvenih problema, mediji su prenijeli da se pjevačica osjeća preporođeno. 

– Iako joj je zdravstveno stanje znatno bolje, Selena će i dalje biti pod stalnom kontrolom doktora. U narednom periodu će se posvetiti sebi, te će poslovne obaveze još malo sačekati – rekao je izvor blizak Seleni. 

Inače, Selena je još ranije u mladosti patila od depresije i anksioznosti, a o tome je oduvijek otvoreno pričala i pozivala one koji se tako osjećaju da potraže pomoć. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti