Otkriveno kako je princ Charles reagirao na molbu da otprati Meghan do oltara

Piše: Redakcija

Iako je kraljevsko vjenčanje, tačnije ono britanskog princa Harryja i njegove supruge Meghan, održano još u maju ove godine, sada su se pojavili novi detalji sa svečane ceremonije. Naime, Harry je u intervjuu za BBC-jev dokumentarni film otkrio kako je njegov otac Charles reagirao kada ga je pitao da otprati Meghan do oltara, a sve zbog toga što je Meghanin otac Thomas je u posljednjem trenutku otkazao svoj dolazak.

– Mislim da je u momentu kada sam ga pitao već znao šta ću reći, te je automatski odgovorio: “Da naravno da ću je otpratitit do oltara. Uradiću sve što treba za Meghan jer sam tu da vam pružim podršku” – otkrio je Harry i dodao da je to za njegovog oca bila odlična prilika da pruži podršku, te da pokaže da je tu za njih.

Dokumentarni film “Prince, Son and Heir: Charles at 70” biće pušten danas, a kako je najavljeno, donosi do sada nepoznate detalje iz života najpopularnije kraljevske porodice na svijetu. Podsjećamo, Meghan i Harry očekuju svoje prvo dijete. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti