Iako mu je samo 30 godina, princa Harryja muče problemi

Piše: Redakcija

Princ Harry je tek u ranim tridesetima, a već su ga je snašao problem s kojim se nose mnogi muškarci. Baš kao i njegov brat William i otac Charles i njega je u ranim godinama snašao gubitak kose.

Stručnjak za transplantaciju kose iz mančesterske Crown Clinic, Asim Shahmalak, kazao je da je prin za godinu uspio oćelaviti skoro pa duplo.

– Kod njega se gubitak kose počeo značajno ubrzavati. Ako uskoro nešto ne poduzme, već bi u četrdesetima mogao ostati bez kose, kao i njegov brat William – kaže doktor.

Ovaj doktor smatra i da se Harry nalazi u tom periodu života kada se baš i ne brine o gubitku kose.

– Posljednja godina za Harryja je bila uspješna. Iako njegova bračna sreća ne utječe na hormone koji su odgovorni za gubitak kose, istraživanja pokazuju da se muškarci u stabilnim vezama prestanu brinuti o ćelavosti. Nije čak ni počeo koristiti proizvode za gušću kosu, niti ju je obojio. Očito je da ga Meghan voli bez obzira na to u kakvom stanju bila njegova kosa – rekao je Shahmalak.

https://www.instagram.com/p/BU_XPYplVe7/

Doktor je zaključio i da za Harryjev problem jedino rješenje jeste transplantacija kose. Kako kažu da je karma loša, čak je sustigla i maldog princa koji je često zezao starijeg brata zbog ćelavosti.

– Mislim da je on definitivno pametniji od mene, ali to je počelo još u školi, isto kao i njegova ćelavost – rekao je Harry jednom prilikom.

https://www.instagram.com/p/BXR30TPl4JL/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti