Jelena Karleuša iznenadila sve: Vrijeme je da se kao zlosutna oseka povučem

Piše: Redakcija

Pjevačica Jelena Karleuša odlučila je povući se sa Twittera u želji da prekine brojne rasprave do kojih je dolazilo nako njenih objava na ovoj društvenoj mreži. Ona je na svom nalogu poručila svojim pratiocima da će se u narednom periodu suzdržati od nepotrebnih komentara i rasprava kojima je bila izložena u prethodnom periodu.

-Dragi moji, vrijeme je da se kao zloslutna oseka povučem sa tvitovima, krpe i g….u ću objavljivati, da, ali bez komentara. Sljedeće obraćanje fanovima, hejterima i onim neodlučnim bit će sa novim spotom. Do tada, g….a!- napisala je pjevačica u svojoj objavi.

https://twitter.com/karleusastar/status/1059762171989639169

Jelena se nedavno našla na udaru brojnih kritika nakon što je na svom Twitteru iznijela stav o radu jedne pjevačice. Takođe, pjevačica je posljednjih nekoliko dana govorila o štetnosti hrane koja se danas najviše koristi u ishrani. U svojim tvitovima, Jelena je pisala o načinu proizvodnje određenih prehrambenih proizvoda, naglasivši ponovo kako je pobornik vegeterijanske ishrane zbog čega je naišla na dosta negativnih komentara.

Pročitajte još