Nicki Minaj ostaje bez publike: Niko ne želi na njene kocerte

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Nicki Minaj nalazi se u velikom problemu zbog sve veće nezainteresiranosti publike za njene koncerte širom SAD. Iako njena turneja kreće za tri mjeseca, pjevačici je saopšteno da nema velikog interesovanja za njene kocerte, dok prodaja karata ide jako loše. Neimenovani izvori tvde kako je glavni razlog ovakvog stanja upravo nedolično ponašanja pjevačice posljednjih mjeseci. Isti izvor navodi kako je publika razočarana brojnim skandalima pjevačice zbog koji je sve češće tema tabloida.

-Njen sukob s Cardi B okrenuo je dosta ljudi protiv nje i to je uticalo na prodaju karata. Hiljade i hiljade karata je neprodato i to nije nimalo dobro pogotovo jer je otkazala neke ranije datume nastupa širom Amerike jer nije završila album- izjavio je isti izvor.

Nicki se nedavno fizički sukobila sa Cardi B u jednom noćnom klubu, a događaj bi po svemu sudeći mogao dobiti sudski epilog. Pjevačica očigledno ne mari zbog činjenica da je postala glavna zvijezda američkih tabloida, a nedavno je snimljena tokom izlaska kako uživa sa prvakom Formulae 1 Lewisom Hamiltonom koji je takođe sklon čestim ispadima u javnosti.

Pročitajte još