Pojavila se sumnja: Meghan Markle nije trudna?

Piše: Redakcija

Trudnoća Meghan Markle u centru pažnje je od onog trenutka kada je objavljena sretna vijest. Samim tim sve oči su uprte u njen stomak.

Vojvotkinja Meghan, tokom nedavne turneje u Australiji često se držala za stomak i milovala ga.

Kako se u medijima našlo mnogo takvih fotografija, mnogi su primjetili nešto neobično, a brzo su se počele širiti i teorije zavjere.

Neki su primjetili da Meghan jedan dan imam potpuno ravan stomak, a već sljedeći se pojavio stomačić. Upravo zobg toga krenule su terorije da nosi umjetni stomak.

View this post on Instagram

Платье-рубашка. Идея для пошива. 💎🔆💎🔆💎 ▶Ткань – поплин (хлопок), штапель (вискоза), ниагара (полиэстер). ▶Примерный расход ткани – 2,5 м. 👗🔆👗🔆👗 На фото – хлопок поплин стрейч. ➡Состав 97% – хлопок, 3% – эластан. ➡Ширина 145 см. ⚠Цена 390 руб/м. 〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰 Для заказа пишите нам в Директ📩, оставляйте комментарии💬 или звоните по телефону ☎8(905)782 78 28 – Елена. . 📲WhatsApp +79057827828 . Ателье "EleNA" работает ежедневно с 9:00 до 20:00.📆 . Ткани и готовые изделия отправляем в любой город почтой России.🌏🚛✈⛵ . #EleNA #EleNAателье #meghanmarkle #meghanandharry #royalfamily #catherinemiddleton #duchessofsussex #duchessofcambridge #индивидуальныйпошив #пошиводеждыназаказ #шейтевудовольствие #портной #портнойзакройщик #выкройки #выкройкиодежды #выкройкипочтой #шьюназаказ #самасшила #самакрою #самсебекутюрье #самсебепортной #платьерубашка #голубой #платьесзастежкой #австралия #платьедлябеременных #куровское

A post shared by Ателье "EleNA" (@elena_nasedkina_) on

Kod pojedinih se javila sumnja da ona uopće nije trudna. Na YouTubeu se pojavila snimka na kojoj jedna žena tvrdi da su Meghan i Harry unajmili surogat majku. Kao dokaz navodi upravo Meghanino držanje za stomak, odnosno strah da će joj lažni ispasti iz haljine.

Nakon objavljenog videa, na Twitteru počela je rasprava o Meghaninoj trudnoći, a mnogi su stali na njenu stranu i ističu da nema ništa čudno u tome što se drži za stomak.

https://www.instagram.com/p/Bp3BLsWFPYZ/

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti