Nikad zgodnija Hurem: Preživjela je ljubavni brodolom i pokušaj samoubistva, danas ne skida osmijeh s lica

Piše: Redakcija

Glumica Meryem Uzerli koju javnost pamti po ulozi Hurem u popularnoj seriji „Sulejman Veličanstveni“ objavila je na svom Instagram profilu nekoliko fotografija bez šminke. Meryem je pozirala u bikiniju i izazvala je brojne pozitivne reakcije svojim obožavatelja.

Lijepa glumica trenutno odmara na Maldivima. Navodno, fotografije koje je objavila odgovor su na nedavne komentare o tome kako je pretjerala s estetskim operacijama. Glumica je potvrdila upravo suprotno i pokazala svoje zanosno tijelo. 

Uzerli rijetko objavljuje ovakve fotografije, pa je ovim posebno razveselila svoje fanove. Poznata Hurem nedavno je promjenila i boju kosu. Dugo je bila zakleta plavuša, ali ipak se odlučila da bude brineta. 

Poznato je, da je glumica mimo reflektora filmskih studija i mimo glamura koji se veže za njenu profesiju, živi jedan sasvim običan život. Često putuje, izlazi i druži se s prijatljima. Na svom Instagram profilu ima više id četiri i po miliona pratitelja, te često dijeli stvari iz svog privatnog života.

Prije nekoliko godina ona je  javno govorila o želji bivšeg vjerenika da abortira njihovo dijete, a na kraju je odlučila da ipak rodi, ne tražeći pomoć od njega. U periodu dok je snimala seriju “Sulejman Veličanstveni” dogodio joj se pakao u privatnom životu, usljed odlaska od partnera i neslaganja s njim oko kćerke koji se odrazio i na njen posao.

– U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem – izjavila je svojevremeno za turske novine.

View this post on Instagram

@muportrait

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti