Prava ljubav godine ne broji: Ove poznate dame ljube mlađe muškarce

Piše: Redakcija

Mit kako najbolje funkcioniraju parovi istih godina ili oni u kojima je muškarac stariji odavno je srušen. Također, dugo vremena je kao nepisano pravilo važilo i to da muškarac treba da bude stariji od svoje supruge.

Ipak, mnogo je razloga zbog kojih muškarci vole starije žene. Neki od njih su da su one pune samopouzdanja, iskusnije su, otvorenije, pa samim tim i zanimljivije.

Sve više je veza i brakova u kojima su žene starije od svojih partnera, a ne manjka ih ni na svjetskoj ni regionalnoj sceni.

Manekenka Heidi Klum trenutno je u vezi s 16 godina mlađim muškarce. Klum ljubi bivšeg gitaristu benda Tokio Hotel, Toma Kaulitza.

View this post on Instagram

🤗❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Holivudska zvijezda Sharon Stone ljubi 19 godina mlađeg Angela Boffa.

Američka glumica Demi Moore poznata je po tome da  preferira mlađe muškarce, a navodno je trenutno u vezi s 13 godina mlađim muzičarom Nickom Jonasom. Demi je od Ashtonom Kutcherom s kojim je bila u braku bila starija 16 godina.

https://www.instagram.com/p/Bn5B9FyjQG9/

Članovi kraljevske porodice također vole starije žene. Meghan Markle je od princa Harryja starija tri godine, a Kate Middleton je od princa Williama starija nekoliko mjeseci.

Pjevačica Jelena Karleuša od supruga Duška Tošića starija je sedam godina. Ovo je Jeleni drugi brak, a I od prvog muža Bojana Karića pjevačica je bila starija godinu dana.

View this post on Instagram

👀

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Da prava ljubav godine ne broji potvrdili su i Severina i Igor Kojić. Pjevačica je od svog supruga starija 15 godina.

Pročitajte još