Tajne poznatih: Nisu besprijekorni kako smo mislili

Piše: Redakcija

Poznati su i zarađuju milione, ali i oni su prije svega ljudi, pa imaju mene ili neke loše navike koje su nevjerovatne. Zamišljamo ih savršenima, ali oni to nisu. Pogledajte koje to mane imaju Beyonce i Jay Z, Paris Hilton, Selena Gomez i Sandra Bullock.

Beyonce i Jay Z od dadilje su tražili nešto sasvim neobično. Kako bi zabavljala njihovu kćerku od dadilje se tražilo da mora naučiti određene plesne korake iz pjevačicinog hita.

https://www.instagram.com/p/BoFlrM7gwnK/

Nakon što je pjevačica Selena Gomez doživjela nervni slom, u medijima se sve više počelo pisati o njoj. Prvo je bilo vezano za njenog bivšeg momka Justina Bibera, a potom su počele i druge tajne izlaziti na površinu. Najnovije što se moglo saznati o ovoj pjevačici jeste da svoj prljav veš ostavlja po cijeloj kući, dok je posao njene spremačice da sve to pospremi.

https://www.instagram.com/p/Bp2V4AuH6-f/

Jedna od najbogatijih nasljednica, Paris Hilton, iako ima milione ona ima jedan veliki problem. Na bilo koji javni događaj na koji je otišla morala je ukrasti nešto.

View this post on Instagram

#SandraBullock #Oscars

A post shared by Sandra Bullock (@sandrabullock.ig) on

Problem vezan za Sandru Bullock je taj da u svom stanu uvijek ima spuštene zavjese. Veliko je pitanje da li ona čuva privatnost ili je pak riječ o nekom opsesivno-kompulzivnom poremećaju.

Pročitajte još