Bastian Schweinsteiger na zanimljiv način čestitao rođendan Ani Ivanović

Piše: Redakcija

Proslavljeni fudbaler Bastian Schweinsteiger i njegova supruga, nekadašnja teniserka Ana Ivanović uživaju posljednjih dana na odmoru koji su odlučili provesti u Londonu. Upravo je London destinacija gdje je zaljubljeni par proslavio Anin 31. rođendan. Ana i Bastian ove godine postali su roditelji, a svaki slobodan trenutak provode zajedno sa sinom Lukom koji je na svijet došao početkom ove godine. Mladi bračni par izgleda zaljubljeno kao prvoga dana, a vrijeme provedeno u Londonu odlučili su iskoristiti za opuštajuću šetnju londonskim parkovima nakon čega su posjetili jedan luksuzni restoran.

View this post on Instagram

Weekend vibes 👫🌹

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Ono što je oduševilo mnoge fanove mladog para jeste zanimljiva čestitka i poklon koji je Ana dobila od svog supruga. Naime, Bastian je Ani poklonio dres sa brojem 31 na čijoj poleđini je stajalo njeno prezime. U isto vrijeme, Bastian je nosi identičan dres sa istim brojem ali sa svojim preizimenom.

-Srećan rođendan divnoj supruzi i majci. Biće još mnogo divnih godina, ali ovaj broj će biti veoma poseban- napisao je Schweinsteiger na svom Instagramu.

Ana i Bastian u braku su pune dvije godine, a početkom godine dobili su sina Luku koji je sudeći prema fotografijama koje objavljuju na svojim Instagram profilima, donio veliku radost u njihov dom.

View this post on Instagram

Having a great time with my wife @anaivanovic in London!

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Pročitajte još