Djevojka Saše Kovačević oduševila svojim izgledom

Piše: Redakcija


Popularni pjevač Saša Kovačević sinoć je zvanično otvorio svoj restoran na Novom Beogradu, a pažnju okupljenih medija privukla je njegova djevojka Zorana Tasovac koja je naprosto sijala pred kamerama. Saša i Zorana nisu krili svoje zadovoljstvo što su napokon, nakon nekoliko mjeseci iscrpljujućeg rada i uloženog truda, dočekali svečano otvaranje restorana.

Saša se na promociji pojavio u elegantnom odijelu dok je Zorana nosila prelijepu crvenu haljinu koja joj je sjajno pristajala. Iako su svoju vezu pokušali sakriti od očiju javnosti, Saša i Zorana su prije par mjeseci i zvanično potvrdili da su zajedno i time odagnali sve sumnje o svojoj ljubavi. Nakon sinoćnje promocije, prisutni su bili mišljenja kako je Zorana bila zvijezda večeri poredeći je sa suprugom američkog glumca Georgeas Clooneya, Amal Clooney.

Zorana je prije veze sa Sašom bila u braku iz koga ima i dijete. Iako je nekoliko godina bila aktivna na modnim pistama, u posljednje vrijeme Zorana je svoju pažnju usmjerila na Sašu dajući mu veliku podršku kako na muzičkom tako i na poslovnom planu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti