Sve što niste znali o novom dečku Jennifer Garner

Piše: Redakcija


Nakon razvoda od bivšeg supruga, Bena Afflecka, Jennifer Garner  je brzo pokazala  novog dečka s kojim je  već oko šest mjeseci, a čini se da bi ova veza mogla biti ozbiljna. Osobe bliske novopečenom paru kažu kako Jennifer i njen novi izabranik, John Miller uživaju u svakom trenutku svoje veze, a od momenta kada je otkrila da je s njim javnost se zaintereserila za ono čime se on bavi. Naime, John je vlasnik “Cali Group” kompanije koja se bavi IT tehnologijama, ali i drugim djelatnostima koje uključuju poslove vezane za trgovinu i marketing. Miller je diplomirao na prestižnom univerzitetu “Stanford” gdje je pored pravnih nauka proučavao i IT.

Široku lepezu svojih interesovanja proširio je na izdavaštvo, a do sada je napisao nekoliko knjiga i naučnih radova iz oblasti prava, sa posebnim interesovanjem za sferu zaštite intelektualnog vlasništva. Oni koji ga poznaju, kažu kako je jako susretljiv i odan svom radu. U njegovoj kompaniji ga ne doživljavaju kao šefa već kao radnog kolegu što mnogim uposlenicima pričinjava veliko zadovoljstvo, budući da je svakodnevno dostupan skoro svima. Iako o se o njegovom privatnom životu dugo nije znalo mnogo, Miller je prije veze sa Jennifer bio u braku sa poznatom violinistkinjom Carolineom Campbell od koje se rastao 2011. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti