Victoria ipak nije ispoštovala prijateljice: Spice Girls na turneji kao četvorka

Piše: Redakcija

Nekoliko mjeseci se nagađalo da li se stvarno članice benda Spice Girls vraćaju na scenu. Sada je stigla i službena objava, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner i Melania Chisholm ponovo su na okupu, a 2019., kreću na britansku turneju. Najpopularnijem bendu 90-tih neće se pridružiti peta članica Victoria Beckham.

Dvadeset godina kasnije, nakon što je objavljen njihov prvi single Wannabe, Spicesice započinju novu turneju u Velikoj Britaniji. Početak turneje planiran je za 1. Juni 2019., na stadionu Manchester Etihad.

– Više smo nego uzbuđene zbog turneje sljedeće godine. Žensku snagu i poruku prijateljstva i ljubavi vratit ćemo na scenu i to sada kada je to važnije nego ikad. Nadamo se da ćete nam se svi pridružiti na Spice Girls partyju – kazale su Spicesice.

Samo njih četiri su potvrdile svoj dolazak na turneju, dok im je Victoria Beckham, sada modna dizajnerica, na Instagram profilu poželila sreću, te tako pokazala da se nema namjeru vraćati u svoj stari bend.

Kao najavu za početak sezone četvorka je snimila i video u kojem nisu spomenule Victoriju, a kako se čini ove četiri djevojke se uveliko pripremaju za predstojeću turneju.  

Karte će se moći kupiti od 10. novembra, a Spice Girls planira šest nastupa za iduće ljeto. Nakon Manchestera slijede i nastupi u Coventryju, Londonu, Edinburghu, Bristolu i Sunderlandu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti