Nakon najave pauze od 2Cellosa, Hauser uživa u rodnom Raklju: Evo i s kim

Piše: Redakcija

Nedavno je svejtski popularan dvojac, 2Cellos, najavio da prave pauzu, a svi fanovi su zabrinuti da li će ovaj dvojac nastaviti karijeru. Ipak kako se čini Stjepan Hauser za to vrijeme uživa i odmara pred koncerte u Americi i Australiji.

View this post on Instagram

Nothing like home ❤️

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Muzičar je pored jedne fotagrafije, nedavno objavljene na Instagramu napisao: „Nigdje kao doma“, na kojoj je pozirao zajedno s majkom Marijom ispred njihovog doma u Raklju. Nakon kratkog vremena uslijedila je i druga fotografija uz koju je napisao da je jedna majka.

https://www.instagram.com/p/BnL4BDqFjVq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Muzičar nikada nije skrivao da je vezan za svoju porodicu, majku koja je penzionisana profesorica muzike i oca samoukog umjetnika.

https://www.instagram.com/p/BjhaVxsFpq5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

Stjepan Hauser nije htio govoriti mnogo o pauzi koju će napraviti s 2Cellosom, a ono što je istakao kao važno možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti