Gdje je nestao glamur Victorije Beckham: Šetala u trenerci i bez šminke

Piše: Redakcija

Nekoliko sati prije nego što je pokazala svoje glamurozno izdanje na jednom humanitarnom događaju u Londonu, Victoria Beckham uslikana je bez trunke šminke. Bivša Spajsica izašla je sa sinovima Romeom (16), Cruzom (13) i kćerkicom Harper (7) na ulicu da kupi kafu.

https://www.instagram.com/p/BpyKLgfArpE/

U prirodnom izdanju, bez trunke šminke, Victoria je pokazala potpuno prirodan izgled. Na sebi je imala helanke, široku majicu i sportsku jaknu, a lice je skrivala ispod crnog kačketa. Naime Victoria je izgledala neporepoznatljivo, pa su se njeni fanovi zapitali gdje je nestao glamur i sjaj.  Istog dana u večernjim satima supruga Davida Beckhama pojavila se na crvenom tepihu u izdanju u kakvom smo obično navikli da je viđamo.

Ona je na humanitarni događaj došla sa najstarijim sinom Brooklynom u elegantnoj dugačkoj haljini, a društvo joj je pravila i prijateljica Eva Longoria.

David Bechkam ni ovoga puta nije bio sa svojom suprugom, što je ponovo podstaklo glasine o njihovom razvodu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti