Nikolina Kovač i Saša Kapor: Naše bajkovito vjenčanje

Piše: Redakcija

Crkvenom vjenčanju i svadbenom slavlju lijepe Sarajke Nikoline Kovač i njenog zgodnog izabranika Saše Kapora, mogli bi pozavidjeti i najglaumorozniji holivudski parovi. Nikolina i Saša, oboje mladi i popularni pjevači “Granda”, svoju ljubavnu priču počeli su prije malo više od tri godine. U međuvremenu su postali roditelji sinčića Nikolaja, prošle godine su se i građanski vjenčali, a pravu svadbenu proslavu i crkveno vjenčanje ostavili su za ovaj maj. Iako su poplave djelimično zasjenile najbitniji dan u životu male tročlane porodice, vrijedjelo je čekati. Vjenčanje je održano u hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a svadbena proslava organizirana je u hotelu “Inter Hollywood” i prisustvovalo joj je više od 350 zvanica. No, 11. maj nije samo dan njihovog vjenčanja, nego i dan kada su krstili svog sina Nikolaja.

Lijepa pjevačica je s našim čitateljima rado podijelila utiske.

– Nemam riječi kojima bih opisala taj dan. Sve je ličilo na bajku. Saša i ja smo se podijelili u organizaciji. Moja obaveza bila je dekoracija interijera i odabir torte, a Saša se pobrinuo za pronalazak lokacije, te organizovanje crkevnog vjenčanja. Došli su nam dragi i, prije svega, pozitivni ljudi, koji su svojim prisustvom uveličali naš dan i učinili ga još čarobnijim. Hvala im na tome – iskreno će Nikolina, dodajući da su se svi dobro proveli, te da pozitivne energije nije nedostajalo.

Kolege su se prihvatile mikrofona, a zapjevali su i mladenci.

Nikolina je u bijeloj raskošnoj vjenčanici s krinolinom izgledala poput princeze iz naljepše bajke. No, kako kaže, potraga za savršenom vjenčanicom nije dugo trajala.

– Izbor vjenčanice trajao je svega pola sata, jer sam znala šta želim. Željela sam da se osjećam poput prave princeze i da ta haljina upotpuni čaroliju samog dana. Prezadavoljna sam vjenčanicom, zaista je bila magična. Kad su me Saša i Nikolaj ugledali, ostali su bez teksta…(smijeh). Bili su zapanjeni. Zapravo je te osmijehe trebalo doživjeti, ne mogu se tek tako opisati.

Svadbeno slavlje potrajalo je do ranih jutarnjih sati. A, sve zvanice željele su se fotografirati pored velike torte, teške blizu 70 kilograma, kakve na svojim vjenčanjima imaju članovi kraljevskih porodica.

– Torta je sa svim svijećama izgledala zaista nestvarno. Baš je ispala onako kako smo željeli, bez suvišnih detalja. Na kraju, najbitnije je bilo da se naši gosti divno provedu i odu svojim domovima s najljepšim utiscima, te da se rado sjećaju tog 11. maja. Prema svemu sudeći, uspjeli smo u tome, a to nam i jeste bio cilj – na kraju će Nikolina.[nggallery id=478]

 

Pročitajte još