Coleen Rooney oprostila sve slavnom fudbaleru: Želim da radim na tome da ovo uspije

Piše: Redakcija

Supruga najpoznatijeg engleskog fudbalera Waynea Rooneyja prošla je mnogo muka zbog njegove sklonosti ka švrljanju. Cijeli svijet je bio upućen u njegove afere i preljube, a njegova supruga mu je i pored svega odlučila sve oprostiti. Coleen zbog kritika cijelog svijeta odlučila je javno objasniti svoj postupak, nakon afere koja se desila prošle godine.

View this post on Instagram

Everything 💙 #family

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

– Prije nego što počnu da kolaju priče, želim da razjasnim da ja nosim svoju burmu. Mnogi kažu da nisam dužna da bilo kome išta objašnjavam, ja znam zašto to želim. Nisam se osjećala dobro noseći burmu i ne nosim je uvijek, naročito kada idem u teretanu. Znam da većina smatra da sam glupa jer ostajem u ovom braku, ali nisam glupa već želim da radim na tome da ovo uspije. Ne, Wayne se ne vraća kući jer iz nje nikada nije ni otišao – rekla je tom prilikom Coleen.

View this post on Instagram

Happy Birthday @waynerooney ❤️😘

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Ove sedmice supruga slavnog fudbalera odlučila se da uživa na Barbadosu. Za nju je to najdraža aktivnost na koji izdvoji nezamislive sume novce. Za razliku od drugih supruga slavnih fudbalera, ona nije zainteresovana za modu, već jdnostavno samo za putovanja, na koja uvijek vodi i svoje sinove. Malena porodica ove godine bez tate je bila i na Karibima, u Parizu i Portugalu.  

Pročitajte još