Kim Kardashian zbog kostima za Halloween izvrijeđala fanove

Piše: Redakcija

Moramo priznati da je Kim jako vješta kada su u pitanju njeni fanovi koji je prate na društvenim mrežama, te ih ona neprestano iznenađuje kako svojom pojavnom, tako i komentarima koje zna napisati. Ona svojim fanovima dopušta da znaju svaki djelić njenog privatnog života, dijeli im savjete i kad kad im se povjeri. Ipak i najpoznatija starleta na svijetu je čovjek, pa izgubi živce s vremena na vrijeme, pa tako krene u obračun sa onima koji ju prate u stopu.

Naime, za Halloween zabavu Kim se odlučila prerušiti u Pamelu Anderson, dok ulogu Pamelinog supruga preuzeo je prijatelj i stilista Kim Kardashian, Jonathan, te se prerušio u Tommy Leeja.

Kako se to dalo primjetiti po komentarima fanovi Kim Kardashian nisu odmah shvatili da je ona ikona devedesetih, što ju je dovelo do pucanja pa je svoje fanove izvrijeđala. Kardashian se naknadno izvinula svojim fanovima koji su ostali šokirani njenim negativnim komentarima.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti