Stjepan Hauser o 2Cellosu: Naša pauza može trajati zauvijek

Piše: Redakcija

Slavni dvojac 2Cellosa na neko vrijeme će staviti na čekanje stotine koncerata, svjetla svjetskih pozornica ali i lude koncerte. Stjepan Hauser odlučio je podijeliti koji je to razlog zbog kojeg su se odlučili na dužu pauzu.

– Svaki dan drugi grad, svaki dan druga država. Imali smo sumanut, neljudski tempo, to su bili takvi napori koje čak ni mi više ne možemo izdržati ni pratiti, jednostavno treba nam neko vrijeme da dođemo sebi – izjavio se Stjepan Hauser.

View this post on Instagram

Don’t worry, be happy! 😊 #2cellos #fashion #soliver

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

Dvojac, Luka Šulić i Stjepan Hauser odradit će zajedno još dvije turneje, onu u Americi i Australiji, a nakon toga slijedi pauza poslije sedam godina provedenih zajedno.

– Mi sami još ne znamo koliko će to trajati, može trajati kratko, može trajati dugo, može trajati zauvijek. Život je nepredvidiv – priznaje Stjepan.

Svjetsku slavu stekli su nakon obrade pjesme Michaela Jacksona “Smooth Criminal”. 2Cellos odbio je svirati na inauguraciji američkog predsjednika Donalda Trumpa, ali pak nisu odbili britansku kraljicu pa su za nju svirali na Empire State Buildingu, ali i nastupali s Eltonom Johnom.

View this post on Instagram

Gentlemen #2cellos #fashion #soliver

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

– Koja je poenta svega, i uspješnosti i odlične zarade i svega što postigneš ako zapravo nemaš vremena uživati u tome i početi živjeti život nekim normalnijim ritmom. Nama je zapravo luksuz biti negdje dva, tri dana i ne morati raditi ništa – zaključio je Hauser.

Hauserov plan nakon turneje jeste prvo dobro se odmoriti a o budućnosti ne želi previše razmišljati.

– Nećemo ništa planirati. Kad odsviramo taj zadnji koncert u Americi u 4. mjesecu jednostavno ću se prepustiti. Uvijek sam imao veliku želju, onako, proći cijeli svijet hodajući, ono bez ikakvog plana. Zapravo sad se to može ostvariti – otkriva Stjepan.  

Ova vijest je šokirala fanove ovog dvojca širom svijeta, ali samo vrijeme će pokazati kako će i da li će njihova muzička priča završiti.

Pročitajte još