Gwyneth Paltrow: U mom tijelu dešavaju se čudne stvari

Piše: Redakcija


Slavna holivudska glumica Gwyneth Paltrow izjavila je da se u posljednjie vrijeme osjeća jako čudno. Ona je izjavila kako je otkrila da je ušla u ranu menopauzu zbog koje ima sve češće promjene kako na tijelu, tako i u emotivnom smislu. Promjene raspoloženja najčešće se manifestuju kroz sve veću nervozu i razdražljivost, a primijetila je i brojne promjene na svojoj koži. Gwyneth je izjavila kako se sve češće znoji iako nema pretjeranu fizičku aktivnost, dok su njeni hormoni naprosto “poludjeli” što najbolje na “svojoj koži” osjete njeni prijatelji.

-Odjednom sam počela da osjećam svakodnevno znojenje, promjene raspoloženja i nervozu bez nekog posebnog razloga. Sjećam se moje majke koja je prolazila kroz iste ove tegobe- izjavila je Gwyneth, dodavši da u posljednje vrijeme uzima sve više suplemenata te na taj način pokušava umiriti svoj organizam.

Glumica je svojevremeno provela tri godine u vezi sa Bradom Pittom, nakon čega je otpočela vezu sa još jednim holivudskim zavodnikom, Benom Affleckom. Tokom veze sa Affleckom, Gwyneth je patila od depresije da bi nedugu nakon toga par raskinuo. 2002. godine, glumica je upoznala Chrisa Martina, člana benda “Coldplay” sa kojim se vjenčala naredne godine. Par je 2004. godine dobio kćerku Apple, da bi dvije godine poslije toga na svijet stigao sin Moses. Iako je njihov brak izgledao savršeno, par je pristao na sporazumni raskid nakon deset godina zajedničke veze.

Pročitajte još