Sarah Jessica Parker iskreno o odnosu s Kim Cattral

Piše: Redakcija

Iako u planetarno popularnoj seriji “Sex i grad” glume najbolje prijateljice, Sarah Jessica Parker i Kim Catrall se u stvarnom životu i ne slažu baš najbolje. Iako Sarah ima teoriju da nikada nisu ni bile u svađi, nedavno se osvrnula na glasine da je kolegici poslala poklone kako bi izgladila cijelu situaciju, a ono što je rekla samo je potvrdilo da nisu u najboljim odnosima.

– Ne moram slati nikakve poklone Kim jer joj nikada nisam ništa uradila. Ipak, ona je s druge strane odlučila da kaže puno toga o meni, ali to je ljepota života u demokratiji – rekla je Sarah. 

Kako pišu strani mediji razlog njihovih nesuglasica vezan je za dogovore oko snimanja trećeg dijela planetarno popularnog filma “Sex i grad”. 

Image result for sarah jessica parker i kim catrall svađa

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti