“Azra” najkvalitetniji sedmični magazin u BiH!

Piše: Redakcija

Prema parametrima QUDAL-a, u istraživanju u Bosni i Hercegovini, koje obavlja švajcarski ICERTIAS  (International Certification Association),  “Azra” je najkvalitetniji sedmični magazin u BiH. Ova švajcarska organizacija mjeri zadovoljstvo građana kvalitetom proizvoda koje kupuju i usluga koje koriste .

Istraživanje je provedeno marta 2014. godine, na 1.200 ispitanika koji su državljani naše zemlje, koriste internet i imaju više od 15 godina.

Bosanci i Hercegovci su pitani koji bi proizvod kupili ako imaju neograničenu količinu novca, a ako bi bili vođeni isključivo kvalitetom proizvoda.

Ponuđeno im je bilo više od 100 komercijalnih i nekomercijalnih kategorija, poput, naprimjer: najkvalitetniji automobili, najbolji pjevač, najkvalitetnije mlijeko…

Većina ispitanika ovog istraživanje na pitanje: “Navedite naziv sedmičnog magazina (sedmični štampani časopis) koji po vašem ličnom iskustvu i mišljenju nudi apsolutno najviši nivo kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu”,  odgovorila je: magazin “Azra”.

Medalja QUDAL – QUality meDAL dodjeljuje se isključivo onim proizvodima i uslugama na tržištu koji potrošaču nude najveći nivo kvaliteta – temeljeno na naučnim tržišnim istraživanjima prema inovativnoj metodi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti