Rehabilitacija utjecala na Demi Lovato: Totalno promjenila svoj pogled na svijet

Piše: Redakcija

Moguće je da se popularna pjevačica Demi Lovato poslije rehabilitacije neće se vraćati u Los Angeles. Pjevačica otkad je počela liječenje smatra da je prošla ogromnu transformaciju koja joj je donijela novi pogled na svijet i zbog koje je postala bolja verzija sebe.

https://www.instagram.com/p/BmHH69KlY3L/?taken-by=ddlovato

– Demi odlično radi i zaista je spremna za pomoć koju dobija. Tretman ju je promjenio i raduje se činjenici da će ostati trijezna – kazao je izvor za „E!News“.

Sve ovo je utjecalo toliko na Demi da će najvjerovatnije svoj život nastaviti izvan Los Angelesa. Mlada pjevačica nada se da će nastaviti tamo gdje je stala kada je muzika u pitanju, dok ljudi oko nje zahtjevaju da živi opuštenijim načinom života sve dok se u potpunosti ne oporavi.

https://www.instagram.com/p/BlBDVwDl6o4/?taken-by=ddlovato

– Njena porodica želi da uzme malo vremena od L.A. i da neko vrijeme provede u Texasu, sa svojom porodicom i prijateljima – dodao je izvor.

Kako je izvor blizak Demi dodao za nju trenutno ne postoje planovi za budućnost. Ono što je sigurno jeste da će na rehabilitaciji ostati nekoliko mjeseci. Kada dođe vrijeme da se ponovo vrati u spoljni svijet izvor smatra da će Demi uzeti u obzir zabrinutost njenih najbližih, te da će posve ozbiljno shvatiti sve ovo što joj se desilo.

https://www.instagram.com/p/BkniBh7jHTL/?taken-by=ddlovato

https://www.instagram.com/p/BkLAV_vFvtG/?taken-by=ddlovato

https://www.instagram.com/p/BjSR6GTlEZ8/?taken-by=ddlovato

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti