Novosti

Fahriye Evcen potvrdila vijest o trudnoći: Burak i ja smo sretni i uzbuđeni

Dugo se u medijima kako turskim tako i u cijelom svijetu nagađalo da li najljepši par Turske očekuju svoje prvo dijete. Sada je stigla i zvanična potvrda od Fahriye Evcen.

– Ovo je osjećaj koji se ne može opisati riječima, Burak i ja smo sretni i uzbuđeni. Naravno, da sam osjetljiva kao što je to slučaj u svakoj trudnoći, a sve je to prirodno. O mom drugom stanju ne tražim savjete ni od koga niti čitam knjige o trudnoći. To se sve nekako osjeti – kazala je turska glumica i dodala kako nema nekih posebnih zahtjeva kada je hrana u pitanju.

 

– Još uvijek nemam posebnih želja za jelom, ali nije isključeno da u narednim mjesecima vidite Buraka kako u kasnim satima kupuje hranu – dodala je Fahriye.

Smatraju da je trudnoća došla baš u pravo vrijeme, jer se slavni turski glumac dugo borio s depresijom zbog bolesti članova porodice, ali i zbog prevelikih obaveza oko njegovog najnovijeg filma. Čuveni Bali-beg je ponovo onaj stari, u život ga je vratila vijest o iščekivanju novog nasljednika ili pak nasljednice.