Cobie Smulders: Najviše sam strahovala da nikad neću imati djecu

Piše: Redakcija

Kanadskoj glumici Cobie Smulders, koju publika zna iz serije “Kako sam upoznao vašu majku”, je prije 11 godina, tačnije kada je imala 25, dijagnosticiran rak jajnika. Naime, ona je već deset godina u remisiji, a sada je odlučila da pruži podršku ženama koje imaju iste probleme. Upravo zbog toga je nedavno govorila o momentu kada se suočila sa dijagnozom. 

– To je bio pravi haos, ali najviše zbog mog velikog straha da neću moći imati djecu. Oduvijek sam voljela djecu u željela sam biti majka pa mi je bilo neizmjerno teško kada je to dovedeno u pitanje – izjavila je glumica kojoj su odstranili dio jajnika. 

No, uprkos tome Cobie se ostvarila u ulozi majke, te danas sa suprugom Taranom Killamom ima dvije kćerke,  9-godišnju Shaelyn i 3-godišnju Joelle.

– Ovo tijelo je pobijedilo rak, rodilo dvoje djece i nakon toga kilometrima trčalo uz Toma Cruisea. To je magija – izjavila je Cobie. 

Image result for Cobie Smulders with husband

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti