Na mamu: Kćerke Nicole Kidman postaju glumice

Piše: Redakcija

Nedavno je slavna Australka, Nicole Kidman, gostovala u emisiji Ellen DeGeneres gdje je otkrila kako će i njene dvije kćerke imati ulogu u novoj sezoni serije „Male laži“. Iako to još nikome nije rekla Nicole je odala tajnu samo za Ellen, jer od nje je nije uspjela sačuvati. Ona je i producentica ali i glumica u ovoj seriji, a otkrila je još nekoliko detalja. Zapravo, pored toga što će njene kćerke imati uloge, novost je i da će čuvena Meryl Streep dobiti ulogu.

View this post on Instagram

Back again! Had so much fun 😂 Love you Ellen.

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Kidman se našalila kako su njene kćerke, sedmogodišnja Faith Margaret i desetogodišnja Sunday Rose, počele uvažavati njenu karijeru glumice tek kad je dobila ulogu u filmu o super-herojima „Aquaman“.

View this post on Instagram

Atlanna 👑 #Aquaman – in theaters December 21.

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Ellen je također uspjela nagovoriti slavnu glumicu da ispriča i anegdotu s tarantulom koja joj se dogodila u Los Angelesu.

– Moje kćeri su je vidjele i zavrištale, pa sam i ja izašla. Keith se smijuljio, a ja sam odlučila kako im moramo pokazati da nemamo straha. Pauk je bio nevjerojatno jak. Zarobila sam ga čašom, a on ju je prevrnuo. Ali, na kraju smo ga ulovili i kasnije pustili na slobodu – rekla je Nicole Kidman.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti