Transrodna Caitlyn Jenner proslavila 69. rođendan u bikiniju 

Piše: Redakcija

Caitlyn Jenner proslavila je 69. rođendan u najboljem društvu. S 22-godišnjom djevojkom Sophijom Hutchins otputovala je u Los Cabos u Meksiku. 

Paparazzi su ih snimili kako uživaju u sunčanju i kupanju u meksičkom resortu. Caitlyn je nosila jednodijelni bijeli kupaći kostim, zeleni ogrtač i veliki, slamnati šešir. 

Sophia je, ipak, odabrala dvodijelni, bijeli kupaći kostim. 

Iako su već godinu nerazdvojne, žive pod istim krovom, a šuškalo se i da su zaručene, Sophia je nedavno izjavila da njihov odnos nije romantičan.  

– Mi smo partnerice. Poslovne partnerice. Imamo puno toga zajedničkog; imamo vrlo sličan pogled na svijet i jedna drugu guramo prema naprijed. Baš smo kliknule i imamo divno partnerstvo – rekla je tada. 

Caitlyn je prije promjene spola 2015. bila Bruce Jenner. Iza sebe ima tri propala braka, otac je šestero djece i očuh Kardashiankama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti