Ronaldo najpraćenija osoba na Instagramu

Piše: Redakcija

Fudbaler Cristiano Ronalno postao je osoba koju prati najviše ljudi na Instagramu. Iako već dugo optužbe za silovanje idu na njegov račun, to nije utjecalo na njegovu popularnost.

Portugalac je prvo mjesto na ovoj društvenoj mreži oduzeo Seleni Gomez, koja je titulu držala od 2016. godine, a prije nje to je bila Ariana Grande.

View this post on Instagram

😎

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Na listi najpraćenijih osoba na Instagramu najčešće su Amerikanci iz zabavne industrije, ali je Ronaldo ipak utvrdio svoj status jedne od najprepoznatljivijih osoba u svijetu. Njega trenutno prati više od 144 miliona ljudi.

Na listi najpraćenijih zvijezda na Instagramu sljedeći sportista je tek na desetom mjestu, a radi se o Neymaru 104 miliona pratitelja.

Podsjećamo, poznatog fudbalera je  Kathryn Mayorge optužila da ju je 2009. godine silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Ronaldo joj je iduće godine isplatio 375.000 dolara za šutnju, no osam godina kasnije ga je ipak odlučila tužiti. 

View this post on Instagram

Mis amores ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti