Meghanina fotografija zbog koje je palača napravila izuzetak

Piše: Redakcija

Fotografija vojvode od Sussexa podjeljena je na platformi društvenih mreža Kesington palače, uoči svečanosti zatvaranja takmičenja „Invictus Games“ u Sidneju 2018. godine. Na fotografiji se može vidjeti princ Harry kako se na bini priprema za svoj govor.

– Pripremite se za večerašnju ceremoniju zatvaranja InvictusSydney, gdje ćemo slaviti takmičare InvictusGames, njihove prijatelje i porodicu. Vojvoda i vojvotkinja Sussexa, oboje će govoriti na svečanosti večeras. „IG2018“ – napisano je na Tweeteru.

U posljednjem redu pisalo je da je vojvotkinja zaslužna za ovu fotografiju. Mora se ipak priznati da je Meghan izvrstan fotograf.

Ovo je poprilično neobičan postupak budući da je članovima kraljevske porodice  zabranjeno da dijele sadržaje na službenim računima društvenih mreža, također, im je zabranjeno imati svoje privatne profile na društvenim mrežama. Vojvotkinja od Sussexa mnogo je koristila svoje profile na Instagramu i Tweeteru dok je bila glumica kako bi objavljivala vlastite fotografije i snimke, ali to se moralo promjeniti otkako je ušla u kraljevsku porodicu.

Pročitajte još