Emily Ratajkowski: Vruće scene u novom filmu

Piše: Redakcija

Manekenka Emily Ratajkowski ponovo se našla na filmskom platnu. Nakon zapažene uloge koju je ostvarila zajedno sa Benom Affleckom u filmu “Gone Girl”, Emily je ovaj put ponovo probudula maštu velikog broja muške publike. Pod rediteljskom palicom Georgea Ratliffa, Emily se našla u društvu Aarona Paula, zvijezde hit serije “Breaking Bad”, u novom filmu “Welcome Home” koji govori o mladom paru koji je doputovao u zabačeno talijansko mjestašce gdje na kratkotrajnom odmoru pokušavaju oživjeti svoju ljubavnu vezu.

Ipak, da njihov odmor neće proći u miru, pobrinuo se vlasnik kuće u kojoj su odsjeli koji je za njih “skovao” lukav plan. Film obiluje “vrelim” scenama, a kako se Emily snašla u novoj ulozi, gledaoci će moći vidjeti uskoro u kinima širom svijeta. Emily se uspješno bavi modom, a ovo joj je nova uloga nakon što se nedavno pojavila i u filmu “In Darkness” zajedno sa zvijezdom “Igre Prijestola” Natalie Dormer. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti