Ray J: Ne žalim zbog svog postupka

Piše: Redakcija

Poznati američki reper Ray J nedavno je u jednom intervjuu otvoreno pričao o svojoj vezi sa Kim Kardashian. On je odgovarao na brojna pitanja vezano za svoju bivšu djevojku, a dotakli su se i teme njihovog kućnog videa iz 2003. godine koji je tada pokrenuo veliku lavinu komentara, a par se našao na udaru kritike. Ray je izjavio kako je od tada prošlo 15 godina ali da i dalje ne osjeća bilo kakvu krivicu zbog toga.

-Nemam zbog čega da žalim. Mislim da me je taj snimak učinio osobom kakva sam danas, da mi je pomogao da oformim svoju ličnost i pronađem onu pravu- izjavio je reper. 

Nakon što je raskinuo sa Kardashianovom, reper je često ulazio u sukobe sa njom i njenom porodicom koja nije imala riječi hvale za njega. Od kada je Kim ušla u vezu sa reperom Kanyeom Westom, taj sukob je kulminirao, a dvojica repera često su putem medija prozivali jedan drugoga. Nakon što su Kanye i Kim 2013. godine dobili prvo dijete, Ray J je objavio pjesmu “I hit it first” u kojoj je prozvao Westa, tvrdeći kako je on prvi spavao sa Kim. Ipak, on se pokajao zbog ovog postupka, objasnivši kako je prenaglio u nekim reakcijama koje se na kraju nisu ni njemu dopale. 

-Zbog toga mi jeste malo žao, to nije bila OK izjava. Sada, kada me neko pita za nju, znam da moram pametnije da se izrazim- izjavio je Ray.

Iako su dugo bili u direktnom sukobu, Rayu ne bi smetalo da u budućnosti snimi duet sa Kanyeom, ali je pitanje koliko bi se to dopalo Kardashianovoj. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti