David Beckham pridružio se princu Harryju i Meghan u Australiji

Piše: Redakcija

David Beckham se pridružio princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan u Australiji kako bi sudjelovao u zatvaranju sportske manifestacije „Invictus Games“, koje je pokrenuo sam princ Harry.

Nakon Australije, Fidžija i Kraljevine Tonga, Kraljevski par se zaputio u Sidnej kako bi sudjelovao posljednjem takmičenju, košarci, ratnih veterana u invalidskim kolicima. Događaj je održan u Sydney’s Quaycentre sportskom kompleksu. Iako su sve uči bile uprte u Kraljevski par ipak još jedno poznato lice se pojavilo na tribinama. Riječ je o Davidu Beckhamu.

Nogometaš u penziji jedan je od veleposlanika ovogodišnjeg događaja, a s njim je bio i njegov sin Romeo, dok je njegov sin Cruz također došao u Australiju, ali nije prisustvovao ovom događaju.

https://www.instagram.com/p/BpcoY1iBV8F/?tagged=davidbeckham

https://www.instagram.com/p/BpcofESBYh1/?tagged=davidbeckham

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti