Bivši suprug Goce Tržan otkrio s kim ga je pjevačica varala

Piše: Redakcija

Bivši suprug pjevačice Goce Tržan, Ivan Marinković, koji se tenutno takmiči u jednom reality programu u Srbiji, otvoreno je govorio o svojoj bivšoj supruzi te razlozima zbog kojih je njihov brak propao. On je pred TV kamerama izjavio da ga je pjevačica varala sa izvjesnim Markom Gajićem čija se sadašnja djevojka Ružica Veljković nalazi u istom realityju. On je izjavio da je u jednom trenutku posumnjao da ga Goca vara nakon što je, kako kaže, naglo promijenila svoje raspoloženje.

Goca je, ističe Ivan, sve češće išla na putovanja koja nisu bila poslovnog karaktera, a sa njom i njenim drugaricama, išao je i Gajić. On je izjavio da je tražio od Goce da putuju zajedno, ali je ona uvijek nalazila izgovre zbog čega on nije poželjan u njenom društvu. Marinković je nakon sumnji, počeo pratiti Gocu da bi se njegove tvrdnje obistinile, nakon što ju je vidio kako zajedno sa Gajićem napušta njegov stan. Marinković je dodao da je Gajić ljekar koji trenutno živi u Švicarskoj, te da ne bi imao problema na svom poslu, vješto je izbjegavao fotografisanja kada je bio u društvu Goce. On je izjavio da je nakon ovih saznanja zatražio raskid braka. Goca je trenutno u braku sa Rašom Novakovićem, a izjave svog bivšeg muža nije željela komentarisati. 

 
 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti