Janica Kostelić u ljubavnoj vezi sa tjelohraniteljem iz Petrinje

Piše: Redakcija

Proslavljena hrvatska skijašica Janica Kostelić uskoro će postati majka, a hrvatskim medijima je otkrila kako uskoro planira i vjenčanje. Iako još nije poznato ime njenog budućeg supruga, hrvatski mediji su došli do saznanja kako je Janica već duže vremena u ljubavnoj vezi sa šest godina starijim muškarcem iz Petrinje koji je po zanimanju tjelohranitelj. Hrvatska štampa već duže vremena pokušava saznati ko je otac malog Oskara, budući da je Janica nedavno saopštila ime koje će beba dobiti po rođenju.

Janica je protekle godine često viđana u društvu Zvonimira Barišića koji je zaposlen kao vozač u Ministarstvu saobraća i infrastrukture Republike Hrvatske, a par je viđen na jednom događaju na kojem su bili u društvu njenih kumova Antonije Blaće i Hrvoja Brlečića. Otac Janice Kostelić, Ante, izjavio je kako je s radošću dočeko vijest o kćerkinoj trudnoći te se raduje svom trećem unuku. 

-A kako bih se trebao osjećati, nakon što sam saznao da ću dobiti i trećeg unuka? Presretan sam. Svi su roditelji oduševljeni kada saznaju da će postati djedovi i bake ma koliko se god to puta dogodilo. U našoj familiji smo presretni zbog Janice, jer znamo koliko je žarku želju imala postati majka. Osim toga, ovo je dokaz da i moja djeca rade na demografskoj obnovi zemlje- izjavio je Ante, koji nije krio oduševljenje. 

Janica, koja je u januaru proslavila svoj 36. rođendan, dugo vremena imala je problema sa štitnom žlijezdom, no, nakon operacije, brzo se oporavila i sada se osjećao dobro. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti