Ivanka Trump pokazala još jednom koliko voli supruga

Piše: Redakcija

Ivanka Trump nekadašnja manekenka, a sad poslovna žena, tačnije službeni savjetnik svome ocu Donaldu, dala je do znanja da zna voditi itekako sretan privatni život. Svom suprugu na društvenoj mreži Instagram odlučila je čestitati devetu godišnjicu braka.

– Ti si moje svjetlo, moja ljubav, moj život. Sretna ti deveta godišnjica braka, Jared – napisala je Ivanka.

Njen suprug Jared Kushner, također je zaposlen u Bijeloj kući i to kao stariji savjetnik. Sa njim Ivanka ima troje djece sedmogodišnju Arabella Rose, petogodišnjeg Josepha Fredericka i dvogodišnjeg Theodorea Jamesa. Bivša manekenka je često na društvenim mrežava izjavljivala da je privatno samo supruga i majka te da su joj oni na prvom mjestu. Zbog toga se može zaključiti da slavlje povodom godišnjice braka neće proći bez djece.

Podsjećamo, par se upoznao na jednom događaju 2007., ali su svoju vezu ipak raskinuli 2008., jer su njegovi roditelji za snahu htjeli imati Židovku. Zbog toga je Ivanka prešla na jevrejstvo i tada im niko nije mogao stati na put. Ivanka za sebe kaže da je kao tinejdžerka bila buntovnica i da je s njom bilo teško izaći na kraj.

View this post on Instagram

My ♥️

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti