Justin Bieber provozao svoje “blizance” u kolicima

Piše: Redakcija

Poznata muzička zvijezda Justin Bieber iznenadio je sve kada je viđen kako u šetnji voza kolica za blizance. Prolaznici su bili šokirani kada su ugledali Biebera u neobičnoj situaciji budući da su se u kolicima nalazili njegovi psi. On je prije nekoliko dana doživio nervni slom saznavši da je njegova bivša djevojka Selena Gomez u lošem zdravstvenom stanju, pa su mnogi protumačili kako je šetnja njegovih ljubimaca sjajan način za relaksaciju.

Bieber se nedavno u velikoj tajnosti oženio svojom partnerkom Hailey Baldwin koja ovoga puta nije bila sa njim u šetnji, što nije omelo brojne prolaznike i ljubitelje muzičke zvijezde da mu priđu i uslikaju se s njim. Justin je bio vidno raspoložen i nisu mu smetala česta pitanja prolaznika koji su željeli znati da li to Bieber nešto želi nagovijestiti, na šat je pjevač potvrdno odgovorio rekavši da to i jesu “njegove bebe”. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti