Trudnoća joj prija: Meghan zablistala u plavoj toaleti

Piše: Redakcija

Prva zvanična inostrana turneja princa Harryja i Meghan Markle, idealna je prilika za novopečenu vojvotkinju da pokaže savršene trudničke kombinacije. Vijest da očekuju svoje prvo dijete njih dvoje su potvrdili prošle sedmice, a ako je suditi po zvaničnim fotografijama s njihove turneje, vojvotkinji se već nazire trudnički stomak.

Iako nijedna kombinacija koju je do sada nosila na turneji nije prošla nezapaženo, Meghan je sve oduševila svojim posljednjim modnim izborom. Naime, ona je tokom zvanične posjete Fijiju nosila dugu plavu haljinu brenda Safiyaa, a to što je prilikom fotografiranja pridržavala stomak oduševilo je vojvotkinjine fanove. 

Cijeli outfit upotpunila je dijamantim naušnicama, a neprimjećen nije mogao proći ni princ Harry koji je za ovu priliku nosio odijelo. 

Pogledajte kako su njih dvoje izgledali. 

https://www.instagram.com/p/BpRjv27l_fG/?hl=en&tagged=meghanmarkle

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti