Ariana Grande se sjetila preminulog bivšeg momka s videom

Piše: Redakcija

Ariana Grande prisjetila se preminulog Maca Millera i vremena dok su bili zajedno. Na Instagram Storyju je objavila video u kojem se Mac sprema za party nakon dodjele Oscara dok mu njena majka i baka pomažu oko odijela. Pjevačica je pustila da snimka govori sama za sebe te je samo stavila srce. 

https://www.instagram.com/p/BpQiKaRl18F/?taken-by=ariananewsnotalerts

Mac Miller predozirao se prije dva mjeseca, što je toliko slomilo Arianu da je prekinula zaruke s glumcem Peteom Davidsonom. 

https://www.instagram.com/p/Bmv3EEXHt-Z/?taken-by=arianagrande

S Millerom je bila u vezi dvije godine, a nakon njegove smrti napisala mu je emotivno pismo.

– Obožavala sam te od dana kad sam te upoznala s 19 godina i uvijek ću. Ne mogu vjerovati da više nisi ovdje. Ne mogu pojmiti to. Razgovarali smo o tome. Tako puno puta. Toliko sam ljuta, toliko sam tužna da ne znam šta uraditi. Bio si mi najdraži prijatelj tako dugo i to prije svega. Žao mi je što te nisam mogla popraviti i ukloniti tvoju bol. Doista sam htjela. Najljupkija duša s demonima koje nikada nije zaslužio. Nadam se da si dobro sada – napisala je tada na Instagramu. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti