Jada Pinkett Smith: Will i ja smo više životni nego bračni partneri

Piše: Redakcija

Glumica i tekstopisac Jada Pinkett Smith nedavo je o svom braku sa glumcem Willom Smithom govorila u medijima, naglasivši da njih dvoje njeguju posebnu životnu zajednicu koja se razlikuje od klasične bračne veze.

-Bila mi je potrebna drugačija forma kako bih istopila sva očekivanja koja sam imala za brak. Bilo mi je potrebno da to uradim kako bih Willa gledala kao ljudsko biće, a ne samo kao muža od kog očekujem puno toga zbog braka- rekla je Jada. 

Jada i Will su prošle godine proslavili 20 godina braka, a kao najveći uspjeh smatraju svoje troje djece i odnos koji su izgradili s njima. Svoje poslovne obaveze i teret slave koji nose, nije ih omeo na putu njihovih cijeljeva. Pinkett Smith ističe kako je sretna zbog toga što Will odlično razumije njene stavove i očekivanja sa kojima se slaže, rekavši da je u današnje vrijeme to jako teško. 

-Svi mi imamo određena očekivanja o tome kako bi stvari trebalo da se odvijaju. Evo kako bi muž trebalo da izgleda i ponaša se, a evo kako žena. Zato sam odlučila da polako počnem da rastapam te ideje, očekivanja i etikete kojima svi podležemo- izjavila je Jada. 

Jada je u maju ove godine pokrenula svoj talk swoh “Red Table Talk” u kojem je do sada uglostila brojne poznate ličnosti, a njeni gosti bili su i članovi njene porodice. 

https://www.instagram.com/p/BpPcuvADQnb/?taken-by=jadapinkettsmith

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti