Petra Ecclestone: Bogata nasljednica iskreno o razvodu i novoj vezi

Piše: Redakcija

Bogata nasljednica Petra Ecclestone u oktobru se prošle godine zvanično razvela od supruga Jamesa Stunta, a sada je, godinu dana kasnije, po prvi put govorila o tome i otkrila da je taj period bio izuzetno težak za nju. Ipak, djeca koju ima s Jamesom, kćerka Livinija i sinovi Andrew i James, pomogla su joj da prevaziđe sve poteškoće.   

– Mislim da su me spasila djeca. Zbog njih sam morala ustati svako jutro i ležanje u krevetu, žaljenje same sebe i depresija jednostavno nisu bili opcija – rekla je ona u intervju za Hello. 

https://www.instagram.com/p/-qWsOYCheX/?hl=en&tagged=petraecclestone

Podsjećamo, Petra i James su bili šest godina u braku, a njihovo vjenčanje je koštalo oko 12 miliona funti. Naime, ta suma je izdvojena za zabavu u jednom od dvoraca u Italiji. No, prošle godine su se dogovorili da se razvedu, a Petra je dobila starateljstvo nad djecom. 

No, ono što je bogata nasljednica, inače kćerka bivšeg šefa Formule 1 Barniea Ecclestonea, u intervjuu također otkrila je da uživa u novoj ljubavi s Samom Palmerom. 

– Sve to me iznenadilo. Nikada nisam mislila da ću biti razvedena. Išla sam u crkvu i mislila da će moj brak trajati do kraja života. No, dogodilo se to što se dogodilo. Najvažnije mi je da imam svoju djecu uz sebe – rekla je ona.

https://www.instagram.com/p/Bm5Y6sblLFB/?hl=en&tagged=petraecclestone

Pročitajte još