Jonah Hill konačno progovorio o dramatičnom gubitku kilograma

Piše: Redakcija

Slavnog glumca, Jonaha Hilla, mnogi se sjećaju kao debeljuškastog prijatelja Leonarda DiCaprija, dok je on sada debitirao kao reditelj. Njegov prvjenac Mid90s koji priča o odrastanju mladog skejtera, naišao je na pohvale kritičara.

Prilikom gostovanja u emisiji kod Ellen DeGeneres, slavni glumac i reditelj govorio je o svom prvom filmu ali i o problemima s težinom koje ima od djetinjstva. Kako je sada 34-godišnji Jonah odrastao uz skejt devedesetih, na neki način ovo je film i o njemu.  

-Postao sam slavan prije dvadesete godine i većinu mladog a i odraslog života proveo sam slušajući ljude kako mi govore da sam debeo i neatraktivan. Tek u posljednje četiri godine kad sam pisao i režirao svoj prvi film, Mid90s, počeo sam shvaćati koliko me to boljelo i ušlo mi u glavu – kazao je Hill.

-Vjerujem da svako ima prizor iz vremena kad su bili mladi i sramili se sebe. Za mene, to je 14-godišnji debeli dječak, koji je osjećao da je ružan za svijet, koji je slušao hip-hio i htio toliko jako biti prihvaćen od te zajednice skejtera – dodao je glumac.

Kazao je i da tek sada kada su mu se dogodile neke stvari može preći preko svega.

-Trebalo mi je jako dugo – iskreno, sve dosad, da prestanem pokušavati biti nešto što nisam. I ja sam u izgradnji kao i svi – zaključio je Jonah Hill.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti